Vi är stolta över att presentera vårt senaste förvärv som intar rollen som kreditanalytiker hos oss. Aram kommer senast från SEB, där han har arbetat som corporate advisor.

Välkommen till oss på Triol Kapital Aram. Berätta lite kort om dig själv. 

Jag är en skåning från Malmö med en master i ekonomi från Lund som arbetat inom finansbranschen hela karriären. Jag flyttade till Stockholm efter examen 2013 och rekryterades då till Nordea. Jag gick över till SEB 2015 och arbetade där mer fokuserat mot företagssidan. Under min sejour insåg jag att jag hade en fallenhet för fastigheter, både inom projekt och förvaltning. Denna kombination tillsammans med att hjälpa entreprenörer och utvecklare att sjösätta projekt, har varit min röda tråd hela vägen. Således tror jag både på lönsamhet och kundnöjdhet för en varaktig relation. Utöver arbetet blir det en hel del tid med vänner, familj, tennis, aktier och resa till lite mer udda resmål på fritiden.

Nästa fråga är lika given som den första. Varför Triol Kapital?

Jag önskar arbeta mer renodlat med fastigheter samt att arbeta närmare ledning och ägare i ett expansivt bolag, där man får känna pulsen både internt och på marknaden. Triol är ett bolag med höga ambitioner inom en sektor med ljus framtid. Men framför allt var det teamet på Triol som gjorde valet enkelt. Vi delar vision och
har klickat bra.

Berätta vad din roll blir hos oss.

I min roll som kreditanalytiker agerar jag rådgivare för fastighetskunderna, hela vägen från ax till limpa, för att förverkliga deras drömmar och visioner. Således att vara ett bollplank som genom kontinuerlig dialog sjösätter projekten på bästa möjliga sätt. Vi ämnar att Triol Kapital ska vara det självklara valet för fastighetsfinansiering både för förvärv samt förvaltning.

Hur ser en typisk dag ut för dig?

Jag startar dagen med en uppdatering från världen, främst genom poddar och Twitter, läser mejl och ringer lite samtal. Sedan stämmer jag av nyheter och uppdateringar med kollegor, för att sedan kontakta berörda parter beträffande projekt där vi stämmer av och tar steg närmare klargörande av projektet. Att kunna prioritera
högt och lågt utifrån rådande affärer, då det i många fall kan dyka upp ärenden ad-hoc, gör att man bör bemästra fingertoppskänslan för att balansera prioriteringarna mellan ärende och tid. Jag försöker även att klämma in lite aktieanalys under tiden och gärna ett gym- eller tennispass någon gång under dagen.

Hur ser du på bostadsutvecklingen de närmsta 10 åren? 

Jag tror på fler bostäder i mellanstora städer i Sverige. Skåne tror jag blir ett hett alternativ för logistik, tack vare den nya tunneln mellan Danmark och Tyskland. Tror även på uppåtgående trend för logistik- och samhällsfastigheter, infrastruktursatsningar samt förnyelsebara energianläggningar. Hotell som inte är beroende av affärsresor får ett uppsving kommande två åren. Jag tror på fler singelhushåll med 1-2-rumslägenheter mer än 3-rum. Samt fler parhus och fler fastigheter/radhus/villor i BRF-projekt med attefall.

Vi på Triol Kapital är enormt stolta över att Aram valde just oss som sitt nästa steg i karriären. Låt oss avsluta med klassiska 5 snabba:

Boule eller padel.

Fonder eller aktier.

Stad eller landsbygd.

Bostadskrasch eller finanskris härnäst? Ingetdera.

Streama eller TV.

 

Välkommen till oss på Triol Kapital Aram!

Fler nyheter

17 augusti 2021

Intervju med vår Transaktionschef Lottie Löf

Sista steget i vår intervjuserie är en intervju med vår transaktionschef Lottie Löf.
02 augusti 2021

Intervju med Mikael Issa, Partner på JWK Redovisning

Samarbetet mellan Triol och JWK ger låntagare en prioriterad service inom ekonomi och administration av nya projekt.  Läs vår intervju med Mikael Issa, expert inom den administrativa processen kring bostadsutveckling.Vad gör ni på JWK och vad är din ro...