Samarbete med SoliFast stärker finansieringsprocessen

De senaste åren har Triol Kapital och SoliFast utvecklat ett starkt och nära samarbete, där vi kompletterar varandras erbjudanden på den svenska finansieringsmarknaden. När SoliFast får förfrågningar från sina kunder om kortsiktiga finansieringslösningar, såsom byggnadskreditiv för ett stambyte, har vi på Triol Kapital blivit det självklara valet. Genom vår expertis har vi på Triol kunnat tillhandahålla flexibla lösningar som brygglån och byggnadskreditiv, vilket har gett SoliFast möjlighet att möta dessa specifika kundbehov på ett effektivt sätt.

Samtidigt har SoliFast etablerat sig som det självklara valet för Triols kunder när det gäller slutfinansiering av bostadsrättsprojekt. Detta har gjort det möjligt för bostadsrättsföreningar som fått byggfinansiering genom Triol att säkra långsiktig och stabil finansiering via SoliFast, vilket har förenklat hela finansieringsprocessen för både föreningarna och Triol.

– Att ha Triol Kapital som partner har varit ovärderligt för oss, säger Lars Kling, COO på SoliFast, och fortsätter: De erbjuder den snabbhet och flexibilitet som våra kunder behöver när det gäller kortsiktiga finansieringar. Samtidigt är vi stolta över att kunna erbjuda slutfinansiering till Triols kunder, vilket gör att våra gemensamma lösningar täcker hela projektets finansieringscykel.

Hjalmar Sigurdarson, Partner på Triol Kapital, kommenterar:

– Samarbetet med SoliFast har gjort det möjligt för oss att erbjuda helhetslösningar för bostadsrättsföreningar, från byggfinansiering till långsiktig trygghet. Detta partnerskap har effektiviserat finansieringsprocessen och stärkt båda våra positioner på marknaden, till fördel för våra kunder.