Vi ser till att det byggs fler bostäder i Sverige

Hur arbetar vi?

Alla kunder har olika behov. Därför går vi in i varje enskilt projekt med inställningen att vi ska skräddarsy en lösning som passar just det här företaget och projektet. Vi jobbar nära och fokuserat med att förstå och anpassa finansieringen efter kundens behov. 

Vi som står bakom Triol Kapital har lång erfarenhet av bankväsendet och kreditgivning inom fastighetsutveckling. Tillsammans har vi finansierat projekt som motsvarar värden på flera hundra miljoner kronor. Det har gett oss ovärderliga insikter om vilka svårigheter projektutvecklare stöter på i dialogen med storbankerna och mindre kreditmarknadsbolag. Men också om de problem som bostadsutvecklare kan stöta på, både när det gäller att driva stora byggprojekten och yttre faktorer som inte går att förutse eller påverka.

Vår affärsidé är att erbjuda enkel finansiering till de som planerar och bygger fler bostäder i Sverige. Vår ambition är att med hjälp av kreativitet och en ärlig och rak dialog, ge våra kunder den bästa servicen och marknadsmässiga villkor.

Medarbetare

Hjalmar Sigurdarson

VD & Partner

Lottie Löf

Transaktionschef & Partner

Claes Ulfsparre

Finanschef & Partner

Hampus Norman

Kreditanalytiker

Aram Adami

Kreditanalytiker

Kontakt

Hitta hit

Birger Jarlsgatan 20

114 34 Stockholm

08-716 10 11

kontakt@triolkapital.se