Nyheter från Triol.

27 juni 2024

Riksbankens besked och bostadsmarknadens framtid

Riksbankens besked att hålla räntan oförändrad var väntat, då effekten av tidigare sänkningar ännu inte har realiserats fullt ut. Att förvänta sig två eller tre räntesänkningar under 2024 är rimligt. Detta, i kombination med statligt investeringsstöd, bedöms vara avgörande för att lösa bostadsbristen och stödja byggandet av hyresrätter med lägre hyror, enligt Louise Svensson på Triol Kapital.

05 juni 2024

Det byggs igen – och Triol tar bolaget till nästa nivå

Bostadsmarknaden återhämtar sig gradvis, och det finns en bred enighet om att vi har nått botten. Enligt Lottie Löf har framgången varit möjlig genom att våga satsa när andra aktörer varit försiktiga, vilket har skapat ett försprång. Med ökad aktivitet på bostadsmarknaden och en ljusnande framtid planerar Triol Kapital att fortsätta sin tillväxt och ta bolaget till nästa nivå.

04 juni 2024

Bilder från vårt firande på Kungliga Borgen

BILDSPEL. Att fira milstolpar är något vi på Triol Kapital tar på stort allvar. Därför är vi så glada att så många av våra kunder, samarbetspartners och investerare ville komma och fira vår fyraårsdag på Kungliga Borgen.

26 april 2024

Bostadsbristen i Sverige är akut

Bostadsbristen i Sverige är akut och kräver både omedelbara åtgärder och långsiktiga strategier. Med endast drygt 19 500 bostäder som förväntas påbörjas 2024, är det långt ifrån de 67 300 årliga behov som prognoserna visar på fram till 2030.

15 april 2024

Triol rekryterar meriterad kreditanalytiker

Vi är glada att meddela att vi nu välkomnar Louise Svensson till oss! Med en imponerande karriär bakom sig har vi följt Louises ett bra tag och det är med stor glädje vi ser henne ansluta sig till vårt team och vara en del i vår spännande resa mot att bli Sveriges ledande aktör inom fastighetsfinansiering.

14 mars 2024

Svenska fastighetsmarknadens utmaningar och möjligheter

Slutet på 2023 innebar en lättnad för många, och nu riktas höga förväntningar mot 2024. För att få en djupare förståelse för deras perspektiv, tog vi ett samtal med värderingsmannen Christer Mebius och Lottie Löf, transaktionschef på Triol Kapital. Vi diskuterade fastighetsmarknadens utmaningar och möjligheter under det kommande året.

Vi gör det smidigt att finansiera fastigheter och bostadsutveckling.