Nyheter från Triol.

15 april 2024

Triol rekryterar meriterad kreditanalytiker

Vi är glada att meddela att vi nu välkomnar Louise Svensson till oss! Med en imponerande karriär bakom sig har vi följt Louises ett bra tag och det är med stor glädje vi ser henne ansluta sig till vårt team och vara en del i vår spännande resa mot att bli Sveriges ledande aktör inom fastighetsfinansiering.

14 mars 2024

Svenska fastighetsmarknadens utmaningar och möjligheter

Slutet på 2023 innebar en lättnad för många, och nu riktas höga förväntningar mot 2024. För att få en djupare förståelse för deras perspektiv, tog vi ett samtal med värderingsmannen Christer Mebius och Lottie Löf, transaktionschef på Triol Kapital. Vi diskuterade fastighetsmarknadens utmaningar och möjligheter under det kommande året.

22 februari 2024

Triol Kapital söker kreditchef

Triol söker en kreditchef för att stärka teamet i en expansiv fas. Under 2023 har Triol utvecklat det nya varumärket ”Bostadskreditfonden”, som planeras att lanseras 2024 med fokus på bostadsutveckling. Målet är att erbjuda branschen konkurrenskraftig finansiering när bostadsbyggandet åter tar fart. Detta stärker Triols position som en mångsidig aktör inom fastighetsfinansiering med en komplett produktportfölj.

16 februari 2024

Triol Kapital rekryterar Compliance Officer

Vi fortsätter vår tillväxtresa och kan nu presentera vår senaste rekrytering, Gabriel Kullander, som kliver in i rollen som Compliance Officer.

22 december 2023

Årskrönika 2023 av VD Hjalmar Sigurdarson

Året 2023 avslutades framgångsrikt för oss på Triol Kapital trots utmaningarna inom fastighetssektorn. Vi anpassade oss väl och nådde vår målsättning för utlåning redan i april. I den traditionsenliga årskrönikan summerar VD Hjalmar Sigurdarson det gångna året.

01 december 2023

Intervju med Claes Ulfsparre

Riksbanken lämnade räntan oförändrad förra veckan, vilket naturligtvis ger signaler. Den stora frågan just nu är: när kommer vändningen? Vi satte oss ner för en intervju med finanschefen och en av grundarna, Claes Ulfsparre, för att få hans insikter om marknadsläget och Triols resa.  

Vi gör det smidigt att finansiera fastigheter och bostadsutveckling.