Byggnadskreditiv

För dig som bygger nytt.

Vi erbjuder byggnadskreditiv till medelstora fastighetsutvecklare i Sverige. Vi är noggranna och nytänkande. Det, tillsammans med lång erfarenhet och en bredd av samarbetspartners, gör oss till en pålitlig partner på er tillväxtresa.

Vi går in i varje enskilt projekt med inställningen att vi ska skräddarsy en lösning som passar dig, ditt företag och ditt projekt – utifrån byggtakt, storleken på bygget och kapitalbehov.

Läs mer om våra övriga lån.

Byggnadskreditiv som finansieringslösning kan vara vägen framåt i ert byggprojekt. Undvik onödiga räntekostnader och kom till skott snabbare.

Fördelar med våra byggnadskreditiv.

  • En okomplicerad uppföljning vid enskilda lyft.
  • Flexibilitet i lyftplanen.
  • Lägre krav på egen insats än andra aktörer.
Kontakta oss

Ambitionen är glasklar. Med den personliga relationen i fokus ska vi erbjuda marknadens smidigaste finansieringslösningar så att fler fastigheter kan byggas och förvaltas.

Byggnadskreditiv — Flexibel finansiering för ditt byggprojekt

När det kommer till att bygga nytt, är finansiering genom byggnadskreditiv ofta en optimal lösning. På Triol Kapital erbjuder vi skräddarsydda byggnadskreditiv till medelstora fastighetsutvecklare i Sverige.

Våra byggnadskreditiv skapar en flexibel finansieringslösning, anpassad efter ditt unika projekt. Det innebär att vi tar hänsyn till din byggtakt, storleken på bygget och kapitalbehov. Vi erbjuder en okomplicerad uppföljning vid enskilda lyft, flexibilitet i lyftplanen och lägre krav på egen insats jämfört med många andra aktörer. Allt detta gör vårt byggnadskreditiv till ett attraktivt alternativ för din finansiering.

Det personliga förhållningssättet och djupgående kunskapen hos vårt team säkerställer att vi kan leverera en marknadens smidigaste finansieringslösningar. Vi är här för att hjälpa dig att snabbt och effektivt förverkliga dina byggprojekt med hjälp av våra byggnadskreditiv.

Upptäck fördelarna med finansiering genom byggnadskreditiv idag. Kontakta oss på Triol Kapital för mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.

Ladda ner vår enkla likviditetskalkyl gratis och få en överblick över ditt projekts likviditetsflöden.

Ladda ner

Vanliga frågor om byggnadskreditiv

Finansierar ni även byggnation av kommersiella fastigheter?

Vad är det viktigaste parametrarna ni tittar på för att bedöma kreditivet?

Kan jag låna till mitt första projekt hos er?

Vilka typer av säkerheter accepterar ni?

Ladda ned vår checklista för att se vilken information vi behöver för att bedöma en kredit.

Ladda ner här