Byggnadskreditiv för företag

För dig som bygger nytt.

För dig som planerar att bygga nytt och sätta din prägel på fastighetsmarknaden, erbjuder vi skräddarsydda byggnadskreditiv anpassade för medelstora fastighetsutvecklare i Sverige. Vår noggrannhet och förmåga att tänka nytt, kombinerat med vår gedigna erfarenhet och ett omfattande nätverk av samarbetspartners, positionerar oss som en stabil och innovativ partner på din väg mot framgång.

Vi förstår att varje byggprojekt är unikt, med sina egna utmaningar och möjligheter. Därför anpassar vi oss inte bara efter dina behov utan arbetar också aktivt för att skapa en finansieringsplan som harmoniserar med dina visioner. Vi tar hänsyn till allt från projektets byggtakt och storlek till ditt specifika kapitalbehov för att säkerställa att lösningen inte bara är optimal utan också hållbar på lång sikt.

Läs mer om våra övriga lån.

Byggnadskreditiv som finansieringslösning kan vara vägen framåt i ert byggprojekt. Undvik onödiga räntekostnader och kom till skott snabbare.

Fördelar med våra byggnadskreditiv.

  • En okomplicerad uppföljning vid enskilda lyft.
  • Flexibilitet i lyftplanen.
  • Lägre krav på egen insats än andra aktörer.
Kontakta oss

Ambitionen är glasklar. Med den personliga relationen i fokus ska vi erbjuda marknadens smidigaste finansieringslösningar så att fler fastigheter kan byggas och förvaltas.

Byggnadskreditiv — Flexibel finansiering för ditt byggprojekt

När det kommer till att bygga nytt, är finansiering genom byggnadskreditiv ofta en optimal lösning. På Triol Kapital erbjuder vi skräddarsydda byggnadskreditiv till medelstora fastighetsutvecklare i Sverige.

Våra byggnadskreditiv skapar en flexibel finansieringslösning, anpassad efter ditt unika projekt. Det innebär att vi tar hänsyn till din byggtakt, storleken på bygget och kapitalbehov. Vi erbjuder en okomplicerad uppföljning vid enskilda lyft, flexibilitet i lyftplanen och lägre krav på egen insats jämfört med många andra aktörer. Allt detta gör vårt byggnadskreditiv till ett attraktivt alternativ för din finansiering.

Det personliga förhållningssättet och djupgående kunskapen hos vårt team säkerställer att vi kan leverera en marknadens smidigaste finansieringslösningar. Vi är här för att hjälpa dig att snabbt och effektivt förverkliga dina byggprojekt med hjälp av våra byggnadskreditiv.

Upptäck fördelarna med finansiering genom byggnadskreditiv idag. Kontakta oss på Triol Kapital för mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.

Ladda ner vår enkla likviditetskalkyl gratis och få en överblick över ditt projekts likviditetsflöden.

Ladda ner

Vanliga frågor om byggnadskreditiv

Finansierar ni även byggnation av kommersiella fastigheter?

Vad är det viktigaste parametrarna ni tittar på för att bedöma kreditivet?

Kan jag låna till mitt första projekt hos er?

Vilka typer av säkerheter accepterar ni?

Ladda ned vår checklista för att se vilken information vi behöver för att bedöma en kredit.

Ladda ner här