Hampus Norman tar över som ny VD för Triol Kapital

Hampus Norman tar nu över som VD för Triol Kapital i samband med de pågående omstruktureringarna inom Triolbolagen. Han efterträder Hjalmar Sigurdarson, som med framgång har lett bolaget sedan starten 2020 och bidragit till dess framgång.

– Det är en stor ära att få ansvaret att leda Triol in i nästa fas. Vi siktar på att stärka vår position som en erkänd aktör inom fastighetsfinansiering, och jag ser fram emot att samarbeta med vårt team och utveckla vårt erbjudande ytterligare, säger Hampus i en kommentar.

Hjalmar, som nu lämnar sin roll som VD, reflekterar över sin tid i bolaget:

Det har varit en fantastisk resa att bygga och leda Triol Kapital från grunden. Nu kliver vi in i en ny fas för Triolgruppen där vi under hösten lanserar ett nytt varumärke, i samband med det behöver vi ha en ledning i Triol Kapital AB som har 100 % fokus på att ta bolaget till nästa nivå. Jag är övertygad om att Hampus, som har varit med från början och besitter gedigen erfarenhet, är den rätta personen att föra bolaget framåt under denna expansiva period.

Hampus Norman tillträdde sin nya befattning den 1 oktober och Hjalmar Sigurdarson fortsätter sitt arbete med investerarrelationer samt en bredare strategisk roll inom Triolbolagen.