Skräddarsydd fastighetsfinansiering
– tryggt hela vägen

Vi kan fastighetsutveckling

Frågan med stort F för bostadsutvecklare är vilken typ av finansiering man ska välja. Vi har enkla, trygga och snabba lån för alla delar av den långa process som det innebär att planera och bygga bostäder. Vi går in i varje enskilt projekt med inställningen att vi ska skräddarsy en lösning som passar dig, ditt företag och ditt projekt.

Typ av fastighetsfinansiering

Vi tillhandahåller lån för samtliga moment i processen för bostadsutveckling.

Markförvärv

Byggnadskreditiv

Brygglån

Typ av projekt 

Vi finansierar fastigheter i hela Sverige utan någon geografisk begränsning.

Bostadsrätter

Hyresrätter

Äganderätter

Analys

Vi samlar in all relevant information om ditt projekt och analyserar den.

Erbjudande

När analysen är gjord får du ett erbjudande om finansiering från oss.

Avtal

Ett avtal signeras och utbetalning görs i enlighet med villkoren i erbjudandet.

Byggnadskreditiv

Byggnadskreditiv är en förmånlig finansieringslösning för fastighetsutvecklare som vill bygga nytt, om eller till. Dels för att de kan använda en kredit för att betala räkningarna när de kommer in, dels för att de bara betalar ränta på den del av krediten som de använder. Dessutom behöver man inte amortera under själva byggfasen.

Ett byggprojekt består av flera olika faser och flera olika entreprenörer. Därför är det extra viktigt med en flexibel finansieringslösning. Brygglån är en annan variant, som passar när en bostadsutvecklare har stora delar av sitt kapital bundet. Då bryggas en sorts finansiering med en annan för att säkra upp finansiering tills en permanent lösning är på plats.

Dialog A och O för en trygg fastighetsfinansiering

Vår långa erfarenhet av fastighetsutveckling gör att vi kan vara med under hela processen – från markförvärv till byggnadskreditiv. Det gör det också möjligt för oss att erbjuda en högre belåningsgrad i takt med att projektet löper på.

Vi erbjuder finansieringslösningar till små och medelstora bostadsutvecklare. Vi är noggranna och har ett dedikerat fokus på sälj. Det, tillsammans med vår branscherfarenhet och vårt stora kontaktnät, gör oss till en pålitlig partner på din tillväxtresa – oavsett om du vill köpa en fastighet eller låna för att utveckla en fastighet du redan äger.

Kontakta oss direkt så tar vi nästa steg tillsammans.

Hitta hit

Eriksbergsgatan 8A
114 30 Stockholm

08-716 10 11

kontakt@triolkapital.se