Finansiera köp av fastighet med oss

Vi kan fastighetsutveckling.

Vår unika sammansättning gör att vi kan vara med i hela värdekedjan – från markförvärv till byggnadskreditiv. Det ger oss möjligheten att erbjuda en högre belåningsgrad i takt med att projekt fortlöper.

Att finansiera ett köp av fastighet är mer nyanserat än att bara låna och köpa. Det vet alla fastighetsutvecklare. Hur ser kapitalbehovet ut? Vilken typ av finansiering gynnar er verksamhet mest? Hur höga räntekostnader tolererar min tillväxtplan? Relevanta frågor som gör skillnad.

Vår ambition är att hjälpa fastighetstutvecklare att realisera deras drömmar kring expansion och tillväxt. Vi har möjlighet att ta snabba beslut om finansiering och kan, via vår omfattande erfarenhet inom kreditgivning mot fastighetsutvecklare, snabbt anpassa vår lösning efter klientens särskilda behov.

Typ av finansiering.

Vi tillhandahåller lån för samtliga moment i processen för bostadsutveckling.

Markförvärv

Byggnadskreditiv

Brygglån

Förvärvslån

Fastighetslån

Kontakta oss

Typ av bostadsprojekt.

Vi finansierar produktion av bostäder i Sverige utan någon geografisk begränsning.

Bostadsrätter

Hyresrätter

Äganderätter

Finansiera fastighetsköp med Triol — Enkel, snabb och effektiv Finansiering

På Triol Kapital, är vi experter på fastighetsutveckling och har bred kompetens att bistå genom hela värdekedjan – från markförvärv till byggnadskreditiv. Med vår unika tillvägagångssätt kan vi erbjuda en högre belåningsgrad i takt med att ditt projekt fortlöper.

När det gäller att finansiera köp av fastighet, är det mer än bara ett enkelt köp. Vi vet att varje fastighetsutvecklare har sina unika behov och utmaningar. Därför tar vi hänsyn till ditt kapitalbehov, den typ av finansiering som bäst gynnar din verksamhet, och hur höga räntekostnader som ditt företags tillväxtplan kan tolerera.

Oavsett om det gäller markförvärv, byggnadskreditiv, brygglån, förvärvslån eller fastighetslån, erbjuder vi finansiering som passar ditt specifika projekt. Vi är stolta över att finansiera produktion av alla typer av bostäder i Sverige utan någon geografisk begränsning.

Genom att finansiera fastighetsköp med oss kan du dra fördel av våra snabba beslut och skräddarsydda finansieringslösningar. Vårt team av erfarna rådgivare står redo att hjälpa dig att realisera dina drömmar om expansion och tillväxt.

Kontakta oss idag för att utforska hur vi kan stödja dig i ditt nästa steg mot att finansiera ditt fastighetsköp.

Intresserad av våra andra fastighetslån?

Klicka här