Triol rekryterar meriterad kreditanalytiker

Med en imponerande karriär bakom sig, senast från Fedelta Finance och Aros Kapital, har vi följt Louises Svensson ett bra tag. Det är därför med extra stor glädje som vi nu välkomnar henne som senior kreditanalytiker till vårt team, för att vara en del i vår resa mot att bli Sveriges ledande aktör inom fastighetsfinansiering. 

– Jag har arbetat inom olika roller genom min karriär, med fokus på fastighetsrelaterade krediter. Först i storbank och sedan på nischade finans- och kreditmarknadsbolag. Genom mina tidigare roller har jag samlat på mig en spetskompetens inom Real Estate som är mycket värdefull. Att vara lösningsorienterad och flexibel är kanske bland de mest eftertraktade egenskaperna inom denna bransch, och det är styrkor jag bär med mig genom min erfarenhet från tidigare roller, säger Louise.

Att lämna en framgångsrik karriär som senior kreditanalytiker på nu senast Fedelta, och tidigare Aros, är ett betydande steg. Berätta mer om vad som låg bakom beslutet att gå vidare till denna nya utmaning? 

– Timingen är perfekt! Triol Kapital befinner sig just nu i en spännande tillväxtresa och det känns helt rätt att hoppa på den resan här och nu och få vara med tidigt i en tillväxt. Jag har tidigare varit med på en tillväxtresa där Aros gick från 40 anställda till 100 anställda, vilket är en erfarenhet som man inte kanske får möjligheten att vara med om så ofta, förklarar Louise och tillägger:

– Utöver en spännande tillväxtresa, tror jag även stenhårt på Triols produkt och erbjudande. Det finns god kompetens i bolaget och kapaciteten för att bli ännu vassare på marknaden känns given. Att få vara med och bygga Triol och deras varumärke ännu starkare lockar mig mycket och jag är övertygad om att vi tillsammans kommer hitta nya gap i marknaden för att tillsammans hjälpa nya och befintliga kunder med attraktiva finansieringslösningar framgent, menar Louise och tillägger ytterligare aspekter som var avgörande. 

Ny kreditanalytiker Louise Svensson tillsammans med Hampus Norman.

Louise Svensson och Hampus Norman.

– Men kanske viktigast av allt så är det också ett fantastiskt gäng man har roligt tillsammans med. Det är viktigt att ha en god balans där, och jag tycker att Triol Kapital lyckas med det. Den familjära kulturen sitter i väggarna, vilket jag uppskattar mycket.

Hur ser du på Triol Kapitals framtid och vilka ambitioner har du för din egen utveckling?  

– Jag ser fram emot att bygga en stadig grund tillsammans med Triol och att därifrån ta bolaget till nya höjder. Hos Triol har jag möjligheten att arbeta med det jag tycker är roligt och kan skapa ett värde i, vilket kommer bidra till en tillväxt över tid. Som person är jag nyfiken, flexibel och snabbfotad; vilket jag tror kommer vara en nyckel till att tillsammans bygga ett stabilt finansbolag som står stadigt för lång tid framåt, avslutar Louise.

Vi på Triol Kapital är mycket glada över att Louise slutligen tog beslutet att ansluta sig till oss. Vi befinner oss i en expansiv fas där Louise utgör en viktig del av vårt mål att bli bäst på marknaden. Vi är övertygade om att hennes kompetens och erfarenhet kommer att vara till stor nytta för vårt team och våra kunder.

Kontakta Louise