Refinansiera – för företag som behöver ekonomisk hjälp

Kontakta oss

Om ens företag har hamnat i en dålig situation med ekonomin så kanske man vid flera tillfällen behövt ta mindre lån och krediter, som resulterat i flera mindre och höga avgifter som har börjat påverka företagets ekonomi negativt och som blivit en onödig belastning. Det kan vara svårt att veta hur man ska ta sig ur detta för att inte riskera att förlora sitt företag, men det finns en bra lösning som kan göra så att ditt företag får en bättre ekonomi igen: refinansiering.

Kontakta oss

Vad betyder refinansiera?

Att refinansiera betyder att man samlar många mindre lån i ett enda stort lån, och detta gör man genom att ta ett helt nytt lån för att kunna betala av på gamla lån och olika krediter. De gamla lånen kanske är många smålån som också har höga räntor och avgifter och även krediterna kan ha höga kostnader. Då blir det enklare att ta ett helt nytt lån med bättre villkor för att betala av de gamla lånen och krediterna. Detta gör att din lånekostnad kommer att bli mycket lägre varje månad, och det kan på sikt alltså förbättra ditt företags ekonomi.

Många fördelar med att refinansiera

Så ett refinansieringslån har många fördelar för ditt företags ekonomi. Förutom en lägre månadskostnad med ett enda lån så kan du också få pengar över till eventuell utrustning som du behöver till din verksamhet. Detta kommer att innebära mer arbetsmöjligheter för ditt företag vilket i sin tur kan bidra till att öka lönsamheten. Dessutom behöver du inte längre varje månad ha koll på flera fakturor från olika långivare, utan har i stället bara en enda faktura som behöver betalas för lån.

Visa upp underlag för att kunna få ett refinansieringslån

Något som är viktigt att tänka på vid refinansiering av ditt företag är att du ska kunna visa upp olika slags uppgifter och underlag för ditt företag som visar på att företaget kommer att kunna betala av det nya lånet. Har ditt företag en sämre ekonomi med många skulder så är dina chanser små för att få ett refinansieringslån.

Vad är refinansiering?

Refinansiering är ett sätt att minska på företagets kostnader av flera dyra lån och krediter genom att betala av dem med ett nytt lån som har bättre avgifter. Detta minskar på företagets månadskostnader för lån och kommer att hjälpa företaget att få en bättre ekonomi. Så refinansiering kan vara ett väldigt bra alternativ för att förbättra företagets ekonomiska situation.

Intresserad av refinansiering?

Klicka här